Karin Tibben

Karin Tibben


Karin Tibben Loopbaancoaching
info@karintibben.nl
06 – 19 98 15 53
Vierpolderstraat 6
2034 KH Haarlem

Je bent bij mij op je plek als je op zoek bent naar…
…een loopbaancoach die door haar wortels in de werving en selectiebranche precies weet hoe je succesvol nieuw werk of een nieuwe opdracht op de (arbeids)markt verovert. Bovendien stel ik mijn grote en ruime netwerk graag voor jou ter beschikking. Daarnaast vind je in mij een coach met ruime kennis en werkervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ik goed aansluiten bij en me inleven in jouw werksituaties en je bijvoorbeeld ook ondersteunen in het omgaan met lastige werksituaties. Of ik kan je coachen op nog te ontwikkelen competenties vanuit jouw persoonlijk ontwikkelings plan.

Bel mij vooral als…
…je graag op een praktische, oplossings -en resultaatgerichte manier verder wilt werken aan jouw eigen loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit mijn motto ’Liever samen bruggen bouwen dan verzuipen’, vind je in mij een open, nieuwsgierige en invoelende coach. Mijn werkstijl combineert diepgang met ‘beide benen op de grond’. Stap voor stap maken we samen een heldere analyse van jouw kwaliteiten en drijfveren, met een duidelijk loopbaanperspectief: een persoonlijkheids- en zoekprofiel dat je als bruikbaar resultaat kunt gebruiken in je verdere loopbaan.

Verder kun je bij mij terecht voor…
- LinkedIn training & coaching: compleet LinkedIn profiel incl Professionele Profielfoto
- Trainee Programma Technische Professionals: ‘The next level’
- Training & coaching: ‘Mindfullness op de werkvloer’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>